Ziua invatatorului si a profesorului

Astazi domn diriginte a decis ca fiecare din noi, cei aflati astazi la scoala, a decis ca fiecare dintre noi sa se exprime liber cum ar dori ca fiecare din noi sa se desfasoare o ora la alegere.


Jakab Mark: astazi a decis sa ne vorbeasca despre football, i-am pus fiecare dintre noi o intrebare, la care el a raspuns la tot ce a stiut. A incercat sa raspunda la toate intrebarile cat mai explicativ si s-a straduit, ii ofer nota 7 ca profesor.


Ana Clopotel: ne-a prezentat astazi o metoda de a fotografia profesional, anume, regula treimilor in compozitia fotografica. Am inteles tot ce-a zis, ne-a aratat cum se face totul asa ca ii ofer nota 9 ca profesoara.


Deme Erik: astazi a sustinut o ora de geografie. Am intrebat niste capitale a unor tari si el a stiut sa raspunda la toate. Ii ofer nota 9.Veronika Szitko: O profesoara care ne invata lucruri de baza in viata care chiar ne ajuta in zi cu zi. Ii ofer nota 8.


Ticoi David: Ne-a invatat foarte multe lucruri despre Hitler si mana sa dreapta in experimente crude facute pe oameni, Josef Mengele. Ii dau nota 7.Comentarii

  1. Probabil cel mai inteligibil articol, toti s-au straduit dar tu si explici care a fost "cerinta de lucru". 10!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu